تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

قادری: استفاده از ارزهای ملی در تبادلات اقتصادی حکمرانی دلار را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد

قادری: استفاده از ارزهای ملی در تبادلات اقتصادی حکمرانی دلار را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد نماینده مردم شیراز در مجلس گفت: استفاده از ارزهای ملی در فعالیت‌های مشترک اقتصادی و بازرگانی میان کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا می‌تواند حکمرانی یاد شده را تحت‌الشعاع قرار دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 February 27
کد خبر: ۱۷۴۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ جعفر قادری نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی  درباره اهمیت استفاده از ارزهای ملی در میان کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا، گفت: امروزه مبادلات میان تهران و مسکو به عنوان دو عضو مهم پیمان‌های بین‌المللی یاد شده از طریق ارزهای ملی صورت می‌گیرد که موجب شده در عرصه صادرات شاهد تسهیل‌گری باشیم.

 

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه طی دهه‌های گذشته دلار در معادلات اقتصادی و تجاری حکمرانی کرده است، اظهار کرد: بر این اساس می‌بینیم که ایالات متحده با استفاده از این ابزار، کشورها را تحت فشار اقتصادی قرار می‌دهد.

 

وی ادامه داد: بنابراین می‌توان اذعان کرد استفاده از ارزهای ملی در فعالیت‌های مشترک اقتصادی و بازرگانی میان کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای و اتحادیه اقتصادی اوراسیا می‌تواند حکمرانی یاد شده را تحت‌الشعاع قرار دهد.

 

قادری افزود: در واقع ایران، روسیه و حتی چین که عضو این مجموعه‌های بین‌المللی هستند هم‌اکنون با تحریم‌های یک‌جانبه واشنگتن مقابله می‌کنند، از این رو تسری یافتن استفاده از ارزهای ملی در همکاری مشترک با دیگر کشورها می‌تواند خنثی‌کننده تحریم‌ها نیز باشد.

 

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حذف دلار از فعالیت‌های تجاری سبب کاهش تلاطم‌های اقتصادی ناشی از افزایش قیمت دلار می‌شود، خاطرنشان کرد: به عبارتی صادرکنندگان و فعالان بخش خصوصی برای توسعه صادرات کالاهای ایرانی نیاز به تسهیل‌گری دارند که حذف موانعی مانند استفاده از دلار می‌تواند بستر خوبی برای فعالیت بیشتر آن‌ها به حساب بیاید./فارس

ارسال نظر